Wat doen we?

Trainingen

Elke week trainen we minstens 1 keer. Deze trainingen zijn open voor iedereen die wil meedoen. We werken hard om oefeningen te voorzien voor elk niveau! Ook geven we in samenwerking met studentensport Limburg bijna elke dinsdag doorheen het academiejaar les op de Campus Diepenbeek.

Initiaties / teambuilding

Roundnet is dankzij de toegankelijkheid een ideale sport voor sportdagen of teambuilding activiteiten. We doen dit enorm graag en zorgen voor een enthousiaste sfeer! Zoek jij naar een originele activiteit voor jouw sportdag op school of teambuilding op het werk? Stuur ons een berichtje en wij staan voor je klaar!

Toernooien

Elk jaar organiseren wij minstens 2 toernooien. In de winter zijn wij onderdeel van de nationale winter competitie en in de zomer organiseren wij een pro ranking toernooi! Dit is allemaal in samenwerking met Roundnet Belgium. Ook moedigen wij onze leden aan om zoveel mogelijk aanwezig te zijn op andere toernooien!

F.A.Q.

Al wat algemene informatie die jou kan verder helpen.

Iedereen mag lid worden! Jong, oud, groot of klein is welkom in onze club. Het lidmaatschap bedraagt €25 per jaar. Hiermee wordt het materiaal, de indoor zaal en de verzekering van voorzien. Ook gaan we jaarlijks op stage en probeert de club de overnachtingen te dekken.

Onze initiatie verantwoordelijke …. helpt je graag verder als je hierin interesse hebt. Zijn contact gegevens kan je vinden op de “leer ons kennen” pagina of contacteer ons via het contact formulier.

Onze voorzitter is een Spikeball ambassadeur waardoor wij jullie leuke prijzen kan aanbieden op Roundnet materiaal. Neem zeker een kijkje op onze shop! Stuur hem of ons een mailtje/berichtje en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!